Tweedaagse excursie naar Nederland

Het Vlaams Kennisplatform Slim Laden (VKSL) organiseert een tweedaagse excursie naar Nederland op dinsdag 19 en woensdag 20 februari 2019!

Heeft u interesse in elektrische mobiliteit en wenst u meer te weten te komen over de uitdagingen en opportuniteiten op vlak van oplaadinfrastructuur en de integratie met het elektriciteitsnetwerk? Dan is deze tweedaagse excursie een ideaal moment om een inhoudelijke update te krijgen van de laatste ontwikkelingen. In het programma is voldoende ruimte voorzien voor netwerking met binnen- en buitenlandse marktspelers en organisaties in de sector van elektrische mobiliteit. Samen met ELaadNL en het Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur (NKL), werd vanuit VKSL een interessant 2-daags programma samengesteld dat zal plaatsvinden in Eindhoven en Arnhem.

De all-in deelnameprijs voor deze 2-daagse excursie omvat de volgende onderdelen:

  • Toegang tot het “Future of Charging Symposium 2019” op dinsdag 19 februari op de campus van TU/e te Eindhoven (meer informatie via http://www.futureofcharging.com/facts/)
  • Smart-charging-netwerking-diner op dinsdag 19 februari
  • Overnachting (incl. ontbijt) in een hotel te Eindhoven (details volgen op een later tijdstip)
  • Smart-charging-roadtrip doorheen Nederland op woensdag 20 februari inclusief vervoer met een elektrische bus en lunch (in de voormiddag gaan we op bezoek bij STRIJP-S in Eindhoven waar het INTERFLEX project zal voorgesteld worden en in de namiddag bezoeken we o.a. het testlab van ELaadNL in Arnhem)

U dient zelf enkel op dinsdag 19 februari uw vervoer tot op de TU/e Campus te Eindhoven te regelen, voor de rest van de tweedaagse zorgt VKSL voor het vervoer. U kan uw wagen op de TU/e campus parkeren op dinsdag 19 februari en laten staan tot woensdag 20 februari indien u dit wenst (deze parkeerkosten zitten mee in de all-in deelnameprijs). We zoeken een hotel op wandelafstand. Op woensdag 20 februari zal u met de elektrische bus terug afgezet worden op de TU/e Campus te Eindhoven of aan treinstation.

Schrijf me in

De all-in deelnameprijs voor deze 2-daagse excursie bedraagt € 350,00 exclusief btw voor VKSL-leden en € 499,00 exclusief btw voor niet-leden. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 8 februari – 12u via info@vksl.be

Annuleren is niet meer mogelijk na vrijdag 1 februari, vervanging door een collega kan altijd indien dit nodig blijkt.

Voor meer informatie kan u terecht via info@vksl.be of contacteer Carlo Mol (+32(0)492/58.61.24) of Dries Keunen (+32(0)498/38.46.44). Meer gedetailleerde informatie over het programma en praktische gegevens omtrent het hotel, zullen u na inschrijving toegestuurd worden.