Driedaagse excursie naar UK

 

Het Vlaamse Kennisplatform Slim Laden (VKSL) organiseert een 3-daagse excursie naar het Low Carbon Vehicle Event in Het Verenigd Koninkrijk

 

3 tot 5 september 2019

 

Interesse ?!?

Inschrijven kan tot uiterlijk 28 augustus – 12u!

Reserveer tijdig uw deelname voor deze inspirerende excursie

 

Heeft u interesse in elektrische mobiliteit en wenst u meer te weten te komen over de uitdagingen en opportuniteiten op vlak van oplaadinfrastructuur (incl. V2G) en slim laden? Dan is deze 2-daagse excursie een ideaal moment om een inhoudelijke update te krijgen van de laatste ontwikkelingen!

 

Vertrek is voorzien op 3 september om 16u te station Brussel-Zuid en terugkomst op 5 september om 18u zelfde station. Tijdens de excursie zullen we het Low Carbon Vehicle event in Millbrook bezoeken, dat een combinatie is van seminaries, ride & drive sessies en een technologiebeurs. U kan er eveneens netwerken met tal van experten rond elektrische mobiliteit. In 2018 waren er 255 exposanten en 4.300 bezoekers.

 

Een van de seminarie thema’s behandelt “Energy for Transport” met presentaties omtrent het slim laden van elektrische voertuigen (incl. V2G). NKL en ElaadNL, structurele partners van het Vlaams Kennisplatform Slim Laden, zullen een presentatie voorzien. In parallel kan ook de beurs bezocht worden waarbij u ook een van de leden van het Vlaams Kennisplatform Slim Laden kan terugvinden. Engie Laborelec heeft een stand in Hall 3- stand 220 en hier kan u o.a. hun services met betrekking tot EV-charging, Battery storage, Micro-grids en het beheer ervan beter leren kennen.

 

Meer informatie kan u terugvinden op: https://www.cenex-lcv.co.uk/seminars

 

Het Vlaams Kennisplatform Slim Laden voorziet een all-in pakket voor deze 2-daagse excursie aan de prijs van 695€ voor VKSL-Leden en 895€ voor niet-leden.

 

Volgende zaken zijn inbegrepen:

  • Transport Station Brussel-Zuid – Londen – Millbrook (Eurostar + lokaal transport in UK)
  • Overnachting Hotel nabij Millbrook incl. ontbijt (2 nachten)
  • Netwerkdiner 3/9 met deelnemers excursie
  • Bezoek aan Low Carbon Vehicle event op 4/9 van 9h30 tot 17h30 (incl. taxi)
  • Netwerkdiner 4/9 met deelnemers excursie en enkele lokale genodigden
  • Bezoek aan Low Carbon Vehicle event op 5/9 van 9h30 tot 12h30 (incl. taxi)
  • Transport Millbrook – Londen – Station Brussel-Zuid (lokaal transport in UK + Eurostar)

 

Bij interesse kan u contact opnemen via info@vksl.be of contacteer Carlo Mol (+32(0)492/58.61.24) of Dries Keunen (+32(0)498/38.46.44). Inschrijven kan door het sturen van een bevestiging per email met uw firma, naam en privé-adres. Wij zorgen dan voor de boeking van het hotel, het Low Carbon event en alle transport vanaf station Brussel Zuid.