Verwelkoming nieuwe leden

We zijn verheugd om volgende nieuwe leden van het Vlaams Kennisplatform Slim Laden te mogen verwelkomen: MobilityPlus, Multiobus, Blue Corner en eNovates

MobilityPlus is een Mobility Service Provider en een Charge Point Operator die via software privé, semi-publieke en publieke laadpunten in België beheert.
De missie van MobilityPlus is de transitie naar duurzame mobiliteit & energie te ondersteunen en versnellen.
Meer informatie via http://www.mobilityplus.be
Multiobus heeft als een van de eerste privé-ondernemingen in België de stap gezet richting elektrisch busvervoer en heeft ondertussen drie elektrische 12m-bussen die instaan voor schoolvervoer en voor lijndiensten in opdracht van De Lijn Vlaams Brabant. De bussen zijn geleverd door het Nederlandse Ebusco en hebben een batterij van 311 kWh en een actieradius van 300 km. Naast deze elektrische voertuigen heeft Multiobus ook gekozen om 500 zonnepanelen en een batterijpack te plaatsen. Hierdoor kunnen deze autobussen op 100% groene stroom rijden en gebeurt het laden van de batterijen zo optimaal mogelijk.
Meer informatie via http://www.multiobus.be
Blue Corner maakt elektrisch rijden makkelijker dan ooit voor bedrijven en particulieren, met unieke totaaloplossingen. Of je je wagen nu thuis, op het werk of onderweg moet opladen, Blue Corner helpt je verder. Onze oplossingen bestaan uit de juiste laadsystemen voor elke situatie, maar ook uit handige diensten, abonnementen op maat én een snelgroeiend netwerk. Zo kan je je wagen opladen waar je ook parkeert: thuis, onderweg of op kantoor.
Meer informatie via http://www.bluecorner.be
eNovates is een toonaangevende ontwikkelaar, leverancier en integrator van laadapparatuur en gerelateerde software-platforms. Het bedrijf is actief in België, Noorwegen, Duitsland, Groot Brittannië, Nederland en start activiteiten in Zweden en Frankrijk. eNovates heeft een belangrijk marktaandeel in de verkoop van openbare laadinfrastructuur en versnelt snel op het gebied van particuliere laad- en slimme laadoplossingen. Daarnaast biedt eNovates slim energiebeheer aan en voegt een V2G-lader toe aan de portefeuille.
Meer informatie via http://www.enovates.com
EVBox is met meer dan 65.000 verkochte laadstations (AC & DC) internationaal marktleider op het gebied van laadoplossingen en aanvullende diensten voor elektrisch vervoer. Wij voorzien een toekomst waarin ons dagelijks vervoer emissie-vrij en autonoom is; uiteraard ondersteund door een duurzame laadinfrastructuur gekoppeld aan een user-friendly gebruikers platform.
Onze missie is om duurzame mobiliteit wereldwijd te bevorderen door de beste laadoplossingen en alle diensten er omheen te creëren voor de elektrische auto en haar gebruikers. We zijn vertegenwoordigd in meer dan 45 landen en meer dan 980 steden maken gebruik van onze intelligente en duurzame oplossingen. Voor België en Luxemburg staan wij met ons team van specialisten de lokale markten graag te woord vanuit onze kantoren te Antwerpen.
Meer informatie via https://nl.evbox.be/
Image result for d'ieteren immo

Image result for powerdale

 

 

Interesse om lid te worden van het platform? Neem voor meer informatie contact op via info@vksl.be